Fulltime PTS training Voorthuizen

Click here for English version.

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden voor de komende training

  • 8 januari 2017 t/m 29 januari 2017
  •  5 februari 2017 t/m 26 Februari 2017
  •  5 maart 2017 t/m 26 maart 2017
  •  2 april 2017 t/m 23 april 2017
  •  7 mei 2017 t/m 28 mei 2017
  •  4 juni 2017  t/m 25 juni 2017

Doel van deze fulltime training

Het is een feit dat de christelijke wereld in Nederland een verandering nodig heeft.

We zien gelovigen die hun best doen om God te dienen, maar nog geen vrucht dragen. We zien ook zondaars die in God geloven, maar die nooit een kerk binnen zouden gaan. We lezen over een levensstijl, realiteit en een aanwezigheid van God in het boek van Handelingen die we niet zien in de kerken vandaag. Wat is het probleem? Wat kunnen we veranderen?

Als wij, de christenen, zouden veranderen van gelovigen tot ‘discipelen van Jezus’ – dat is, als we alles zouden geloven wat geschreven staat en dit dan in de praktijk brengen – dan kunnen we de vruchten zien van wat we lezen in het Nieuwe Testament. Maar hoe doe je dat vandaag de dag?

Dat is het doel van deze training.

We gaan mensen alles leren wat een ‘discipel van Jezus’ behoort te doen: zieken genezen, bekering prediken, mensen dopen in water, demonen uitdrijven, mensen vervullen met de Heilige Geest met het teken van tongentaal en discipelen te maken die hierna ook weer discipelen maken.

We willen onze studenten laten zien hoe een leven onder de leiding van de Heilige Geest er uitziet en hoe ze Gods leiding kunnen vinden en volgen. Vervolgens gaan ze terug naar hun eigen omgeving en beginnen ze te doen wat ze geleerd hebben in hun eigen dagelijks leven.

Zie jij jezelf mensen dopen, wonderen doen in Jezus naam, zondaars en de door de duivel onderdrukten tot vrijheid brengen? Mis je de werkende kracht van God in jou leven? Dan is deze training voor jou.

Praktische informatie

Tijdens deze training verblijf je samen met 15-20 mensen in het trainingshuis in Voorthuizen. Je slaapt op een stapelbed, samen met andere discipelen die dezelfde stap hebben genomen. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent qua eten en slapen. We gaan samen bidden, eten, studeren en in actie komen op straat en kickstart seminars organiseren. We gaan misschien samen reizen of Torben ondersteunen als hij activiteiten gaat organiseren dicht bij ons.

In deze weken zal je begrip van wie je bent en wat jij kan doen in Gods Koninkrijk totaal veranderen en jouw leven zou nooit meer hetzelfde zijn!

De kosten van de training zijn 550 euro (dit is incl. eten/wassen/huisvesting).

Aanmeldingformulier

Filmpje gemaakt tijdens de reünie van de PTS studenten van 2016.

Mooi krantenartikel augustus 2016, met Bram en Annemarie Hofma in de Barneveldse Krant. Bram en Annemarie leiden de PTS in Voorthuizen.

Welke periode?

Ik heb ten minste 15 lessen van The Pioneer School gezien, zodat ik goed begrijp waar de PTS over gaat.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Leeftijd

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Link naar Facebook (indien van toepassing)

Skype naam (indien van toepassing)

Kun je iets over jezelf vertellen?

Waarom geef je je op voor deze training?

Ik begrijp dat ik met het inzenden van deze aanmelding nog niet direct toegelaten ben, maar dat we je aanmelding gaan beoordelen.

 

Reino verteld over zijn ervaringen tijdens de PTS training (oude naam ‘Luke 10’) in Denemarken.