Nu aanmelden!

“Jezus zei dan tegen hen:  De oogst is wel groot, maar er zijn weinig arbeiders. Bid daarom tot de Heere van de oogst dat Hij arbeiders in Zijn oogst uitzendt.” – Lukas 10:2

Nederland heeft meer werkers nodig!

We zien gelovigen die hun best doen om God te dienen, maar nog geen vrucht dragen. We zien ook zondaars die in God geloven, maar die nooit een kerk binnen zouden gaan. We lezen over een levensstijl, realiteit en een aanwezigheid van God in het boek van Handelingen die we niet zien in de kerken vandaag. Wat is het probleem? Wat kunnen we veranderen?

Als wij, de christenen, zouden veranderen van gelovigen tot ‘discipelen van Jezus’ – dat is, als we alles zouden geloven wat geschreven staat en dit dan in de praktijk brengen – dan kunnen we de vruchten zien van wat we lezen in het Nieuwe Testament. Maar hoe doe je dat vandaag de dag?

Dat is het doel van deze training.

We gaan mensen leren wat een ‘discipel van Jezus’ behoort te doen: zieken genezen, bekering prediken, mensen dopen in water, demonen uitdrijven, mensen vervullen met de Heilige Geest met het teken van tongentaal en discipelen te maken die hierna ook weer discipelen maken.

We willen onze studenten laten zien hoe een leven onder de leiding van de Heilige Geest er uitziet en hoe ze Gods leiding kunnen vinden en volgen. Vervolgens gaan ze terug naar hun eigen omgeving en beginnen ze te doen wat ze geleerd hebben in hun eigen dagelijks leven.

Zie jij jezelf mensen dopen, wonderen doen in Jezus naam, zondaars en de door de duivel onderdrukten tot vrijheid brengen? Mis je de werkende kracht van God in jou leven? Dan is deze training voor jou.

Praktische informatie

  • Je verblijft samen met medestudenten in het trainingshuis in Voorthuizen. Je slaapt op een stapelbed, samen met andere discipelen die dezelfde stap hebben genomen. Het is dus belangrijk dat je flexibel bent qua eten en slapen. We gaan samen bidden, eten, studeren en in actie komen op straat en kickstart seminars organiseren.
  • De kosten van de training zijn 600 euro (dit is incl. eten/wassen/huisvesting). Indien je zelf een slaapplek regelt zijn de kosten 400 euro.
  • Als je een auto meebrengt, krijg je 50 euro korting
  • De lessen worden gegeven in het Engels met – indien nodig – Nederlandse vertaling
  • Elke training begint op een zondagmiddag en eindigt op een zondag.
  • In het trainingshuis is maar beperkt ruimte voor gezinnen met kinderen. Afhankelijk van de samenstelling van de groep is het wel / niet mogelijk om als gezin in het huis te verblijven.
Nu aanmelden!

Filmpje gemaakt tijdens de reünie van de PTS studenten van 2016.

Mooi krantenartikel augustus 2016, met Bram en Annemarie Hofma in de Barneveldse Krant. Bram en Annemarie leiden de PTS in Voorthuizen.

Mooie belevenissen tijdens de PTS! God raakt mensen aan die we ontmoeten op straat door woorden van kennis, waarop ze zich bekeren en laten dopen en de Heilige Geest ontvangen!